НАЧАЛО СТИКЕРИ ТАБЕЛИ ПЕЧАТ ЗНАЦИ ПРИЯТЕЛИ КОНТАКТИ
 

Стикери и рекламни надписи

     Стикерите от PVC фолио са надписи, фигури или други обекти, които се изработват с рекламна, указателна или естетическа цел. PVC фолиото е много тънка (около 80 микрона), самозалепваща се, еластична, различно оцветена пластмаса.

     Стикерите се изработват, като първо се прави проект на компютър, който може да съдържа текст, картинки, запазени знаци и други обекти, а след това се изрязват на режещ плотер. Ако стикерът съдържа повече от един цвят, той се получава като се налепят няколко пласта фолио един върху друг. За пример може да вземем един надпис с контур, тогава контура ще е долния слой фолио, а надписа горния слой.

     Тази технология е позната в България още преди 1990 г. Тя вече се е наложила като достъпна, трайна и ефективна. Виждаме стикери по табели, витрини, автомобили, врати и други гладки повърхности. Най-често се използват за направа на рекламни надписи. В зависимост от вида и условията, на които са подложени, трайността на стикерите варира от 2 до 10 години.

     Моята фирма използва качествено PVC фолио от следните марки: JAC, Grafitack, Oracal и други, също така и специално фолио за транспаранти от гумиран брезент и винил.

     Стикерите се използват и за декорация върху стъкла, огледала и витрини. Съществуват специализирани фолиа имитация на пясъкоструй, с помощта на които се постига матиране на стъкла, заскрежен вид или ефект на гравирано стъкло.

     Тези фолиа са тонирани в златист, сребрист, розов, зелен или син цвят. За украсата може да се използват, както ленти и големи фонове, така и празни букви от фона, рекламни надписи и други декоративни елементи. Примери можете да видите по-доло в раздел декорирарне.


Тук можете да видите някои стикери и рекламни надписи поръчани от мои клиенти.


ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

СТЪКЛА

МИКРОБУСИ

ТАКСИТА

ЛЕНТИ И ЛИНИИ

ПЛАМЪЦИ И ПЕТНА

ШЕГОВИТИ

МОТОРИ

ВЕЛОСИПЕДИ

СТЪКЛА И ВИТРИНИ

ДЕКОРИРАНЕ

ГРАЖД. ЗАЩИТА